al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

ec25127.jpg

Benvolguts i benvolgudes,

Sóc l'Esther Castilla Manonelles, alcaldessa presidenta del municipi de Lles de Cerdanya, i és un plaer donar-vos la benvinguda a la pàgina web del nostre municipi.

En aquest espai, tant si sou residents, visitants o si teniu intenció de venir a realitzar qualsevol activitat, us oferim tota la informació que necessitareu referent als nostres pobles, al territori i  les dades socioeconòmiques que us poden interessar. De la mateixa manera, hi trobareu tot un seguit d’eines i enllaços per a realitzar tràmits, consultes, suggeriments i sol·licituds.

Hem intentat crear una eina moderna, concreta i senzilla per donar-vos solucions ràpides i de fàcil accés a les vostres inquietuds.

Lles de Cerdanya, és un municipi petit en població però enorme en territori i possibilitats. El nostre equip de govern i les persones que treballen a l’ajuntament us animem a acostar-vos als diferents nuclis, la nostra gent i la natura que ens envolta a partir d’aquesta pàgina web que hem elaborat amb la millor de les intencions i amb el desig de que sigui útil i propera.

Salutacions.